Teknoloji

Karakter Odaklı Düet Gecesi Abyss Çok Yakında

 
Yayıncı Hero Games ve geliştirici PAN STUDIO, fantastik bir dünyada geçen macera rol yapma oyunu Duet Night Abyss’i PC, iOS ve Android için duyurdu. Oyunun ön kayıtları şu anda resmi web sitesi üzerinden alınabiliyor.
 
Uzakdoğu rol yapma deneyimiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun, fantastik bir maceraya atılmaya hazırlanıyor ve elbette büyük ölçekli bir maceranın içerisinde karakter odaklı bir yapı da bizlere sunuluyor. Bu tür oyunlarda da biliyorsunuz ki karakterin gelişimi, karakterin üzerinde bulunan ekipman ve donanımlar ve diğer eşyalar oldukça önemlidir. Çünkü bu tür oyunlarda her zaman farklı düşmanlarla karşılaşabiliyoruz ve amacımız karakterimiz ve ekipmanlarımız ile birlikte bu farklı düşmanları ortadan kaldırmak. Dolayısıyla oyunda hem karakter odaklı bir yapı ile karakterimizi geliştirebiliyoruz hem de üst düzey ekipmanlarla karakterimizi güçlendirebiliyoruz. Bu unsur aslında oyunun özünde yatıyor.
 
İlginç içerikler içeriyor
 
 
 
Oldukça kaliteli içeriklerle karşımıza çıkmaya hazırlanan bu oyunda geliştirici ekip, oyunculara geniş bir içerik yelpazesi sunmayı amaçlıyor. Oyun, oynanıştan sanatsal tarza kadar çeşitli içeriklerle oyuncuların dikkatini çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca oyunun temelinde bir hikaye yer alıyor ve bu hikaye doğrultusunda farklı görevlere katılabiliyoruz. Oyunun temel amacı aksiyon sistemine yer vermek ve farklı bir savaş mekaniği sunmaktır. Oyun ağırlıklı olarak Uzakdoğu savaşlarına odaklanıyor ve bu savaş sistemi oyuncuların beğenisine sunuluyor.
 
Oyunda yeteneklerden kullandığımız becerilere kadar pek çok çeşitlilik var. Kaosun hakim olduğu bu ortamda karakterimizle büyük düşmanlara karşı mücadele edebiliyoruz. Aynı zamanda burada yaptığımız saldırıların değerli olduğunu ve bunları doğru zamanda yapmanın düşmanları kolaylıkla alt etmemize yardımcı olduğunu gözlemliyoruz. Bu tür oyunlar karakter odaklı bir yapıya ve çok çeşitli beceri seçeneklerine sahip olduğundan her zaman gücümüzü arttırmamız gerekiyor. Ancak bu şekilde güçlü düşmanlarla başa çıkabilir ve onları yenmede başarılı olabiliriz. Bu sayede hem düşmanlara karşı her zaman daha güçlü olabiliyoruz hem de kendimizi efsanevi ekipmanlarla donatabiliyoruz. Ekipmanın oyunda özel bir yeri var.
  
Anime formatı grafik stili
 
 
 
İlginç bir dünyada geçen yapımdaki grafiklere bakacak olursak daha çok anime tarzında karşımıza çıkıyor ve bu çizimlerle ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Elbette bu grafik grafiklerin pek çok hayranı var ve oyunu bu grafiklerle deneyimlemek birçok oyuncuyu heyecanlandırıyor. Dolayısıyla bu oyunda Uzakdoğu’dan ilham alan bir savaş mekaniği ve anime içeriklerinden ilham alan bir sanat tarzı yer alıyor. Hem ortamın hem de karakterlerin bu anime tarzından ilham aldığını görebiliyoruz ve böylece oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Oyunda bu tarz içeriklerin yanı sıra farklı geçmişlere sahip iki farklı karakter de bulunuyor, bu karakterler ana karakterler olarak karşımıza çıkıyor ve istediğimiz kişiyi seçip oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Oyunda ilerledikçe çeşitli zorluklarla karşılaşıyoruz, arka plan hikayesi boyunca farklı sırları ortaya çıkarabiliyoruz, kendi bakış açılarımızla bir yolda yürüyebiliyoruz ve son olarak şeytani varlıklarla bir arada yaşayabiliyoruz. Elbette bunları indirmek için karakterlerin beceri ve yeteneklerinden faydalanabiliriz.
 
Silah ve teçhizatın ön planda olduğu üretimde dilediğimiz gibi hem yakın dövüşte hem de uzak dövüşte ilerleyebiliyoruz, bu dövüş tarzları arasında istediğimiz gibi geçiş yapabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda kullandığımız ekipmanlardan becerilere kadar her unsur büyük değer taşıyor ve bu unsurlarla birlikte oyunda istediğimiz gibi ilerleyebilir ve maceramıza kaldığımız yerden devam edebiliriz. Sağını ve solunu keşfetmeye çalıştığımız ve çevresel unsurların ön planda olduğu yapımda, etrafı keşfetmeye başlıyor, ilginç atmosferlerin içinde kayboluyor ve dikkat çekici görüntülerle bir arada karşılaşıyoruz.
 
 
 
Durum böyle olunca bu oyunda istediğimiz şekilde yaralanabiliyoruz, yapısıyla hem karakter olarak kendimizi güçlendirebiliyoruz, hem de görünümleriyle düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Elbette oyunda kullanabileceğimiz farklı beceriler mevcut ve biz de hem bireysel hem de toplu olarak düşmanları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmak üzere yola çıktık. Dolayısıyla oyunda ister yakın dövüşte ister uzaktan yani menzilde tarzda ilerlemeye başlıyoruz ve bu silahları da kendi takdirimize göre kullanabiliyoruz.
 
Oyunda tek bir sınıf yok
 
Oyunda bulunduğumuz süre boyunca tek bir sınıfın olmadığını görüyoruz ve aynı şekilde burada da tek bir silah kullanmıyoruz. Elbette hem yakın hem de uzak mesafe muharebesinin dahil edilmesi tek silah kullanımını ortadan kaldırıyor. Dolayısıyla bunun oyunculara çeşitlilik sunduğunu söyleyebiliriz. Kılıçtan bıçağa, yaydan keskin nişancı tüfeğine kadar pek çok silah kütüphanesinin yer aldığı yapımda dilediğiniz silahı seçebiliyor, dilediğiniz silahla oyundaki yerini alabiliyoruz.
 
 
 
Aynı şekilde oyunda yüksek teknolojili silahların yanı sıra patlayıcılar, fırlatıcılar, el bombaları ve daha fazlası da mevcut. Aynı şekilde burada yüksek teknolojiyle birlikte uçan silahları da görebilir ve bu bağlamda ateş gücümüzü artırabiliriz. Ayrıca oyun içerisinde yakın ve uzak dövüş stilleri arasında geçiş yapabiliyor ve benzersiz silah kullanımıyla oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Dolayısıyla oyunun bize kullanabileceğimiz ve silahlarla düşmanları yok edebileceğimiz kapsamlı bir silah kütüphanesi sunduğunu söyleyebiliriz. Aslında bu tarz oyunlarda geniş bir silah kütüphanesine sahip olmak şarttır.
 
Birbirinden ilginç dövüş sahneleriyle bizlere sunulmayı bekleyen yapım sırasında yayınlanan fragmanda da görebileceğiniz gibi düşmanlar topluca ortadan kaldırılabiliyor ve aynı zamanda irili ufaklı düşmanların yanı sıra dev işverenler de ortaya çıkabiliyor. . Üretimde ilerledikçe farklı bölgelere doğru ilerleyebilir ve dilediğiniz gibi keşfedebilirsiniz. Oyunda orta dalga düşman dalgalarıyla karşılaşabiliyorsunuz ve bu hızlı tempolu aksiyonda tabii ki bu düşman dalgalarını da ortadan kaldırabiliyorsunuz.
 
Farklı görevlere dalabileceğiniz, takip, keşif ve kurtarma görevlerine erişebileceğiniz yapım içerisindeki savaş oyunları kapsamında beklenmedik bölümlerle karşılaşabilir, ayrıca heyecanlı savaşlarla burada yerinizi alabilirsiniz. Oyunda karakterinizle yukarı aşağı zıplayabilir, sağa sola hareket edebilir ve bu sayede düşmanların saldırılarından kaçabilirsiniz. Dolayısıyla oyun hem hızlı tempolu bir aksiyon sistemine hem de çevik bir karaktere sahip ve bu karakteri düşmanlara doğru yönlendirebiliyoruz.
 
Açık bir dünya var
 
 
 
Açık dünyada dilediğimiz gibi dolaşabileceğimiz, üretimde sırları açığa çıkarabileceğimiz çeşitli bölgeler mevcut. Bu bölgelere ilerleyebilir, oradaki gizli geçitleri açabilir ve karşımıza çıkan sırları ortaya çıkarabiliriz. Oyunda yakın dövüş ve uzak dövüş tarzlarını birleştirip, yetenekleriyle düşmanlara karşı mücadele edebiliyoruz. Aynı zamanda düşmanları ortadan kaldırırken arka planda bir hikaye olduğunu anlayabiliyor ve bu bağlamda düşmanların sırlarını ortaya çıkarabiliyoruz. Çünkü burada karşılaştığımız düşmanların mutlaka saldırmak için bir sebebi var. Dolayısıyla biz de bu sebebi bulmak için oyundaki yerimizi alabiliriz. Oyunda farklı zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyoruz ve bu zorlukları aşmak için atılımlarımızı yapıyoruz. Aynı zamanda duvarların üzerinden atlayıp başka hiçbir karakterin yapamayacağı yetenekleri gerçekleştirebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda normal bir şekilde ilerlerken bir yandan da uçup kaçabiliyoruz ve burada da bilim kurgu temasıyla karşılaşabiliyoruz.
 
Fragmanlarda da görebileceğiniz üzere oyun oldukça tempolu bir yapıya sahip ve bu tempoyla birlikte oyundaki yerimizi almaya başlıyoruz. Yine birçok oyuncunun belirttiği gibi oyunda geliştirilebilecek yönlerin olduğunu biliyoruz ve ilk proje olması nedeniyle oyun çıkmadan önce çeşitli iyileştirmelerin yapılacağını düşünüyoruz. Açık dünyada heyecanlı savaşlara katılıp karakterimizi dilediğiniz gibi geliştirebileceğiniz ve iki farklı karakterle aynı anda ilerleyebileceğiniz oyunda kısaca özetlemek gerekirse Uzakdoğu savaş stilleri ile oyundaki yerimizi alabiliyoruz ve Karakter odaklı yapıyla karakterimizi her zaman geliştirin ve yetenek ağacından yeni beceriler edinin. Yeteneklerin kilidini açarak oyunda istediğimiz gibi ilerleyebiliyoruz.
 
 
 
Yukarıda da belirttiğim gibi oyunun ön kayıtları şu anda mevcut ve oyun hem PC platformunda hem de taşınabilir platformda mevcut olduğundan elbette iki sürüm arasında kapsam olarak büyük farklılıklar olabilir. Bu nedenle oyunun taşınabilir versiyonunu oynamak isteyenler Resmi İnternet Sitesi üzerinden oyuna erişebilir, aynı şekilde buradan PC tarafında da ön kayıt yaptırabilirsiniz. Yani bu tarz oyunları seviyorsanız bu oyuna göz atabilir ve deneyebilirsiniz. Karakter odaklı yapısıyla oyundaki yerinizi alarak hızlı savaşlara katılabilir ve karakterinizi bu şekilde geliştirebilirsiniz.
 
Elbette bu tür oyunlar zaman zaman karşımıza çıkmaya devam ediyor ve bu tür oyunları seven pek çok oyuncu bulunuyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız ve oyun yapısından hoşlanıyorsanız takip edebilirsiniz. Bunun dışında yukarıda da belirttiğim gibi oyunda rol yapma unsurları mevcut ve bu unsurlarla birlikte oyundaki yerinizi alabilir ve çeşitli seçimler yaparak oyunun farklı bölümlerine geçebilirsiniz. Durum böyle olunca elbette burada her oyuncu farklı bir deneyim yaşayabilir ve bu deneyimi kendiniz için özelleştirebilirsiniz. Yine oyunda bir envanter sistemi mevcut ve bu envanter sistemleri ile kaynakları istediğiniz biçimde elde edebilir, bir yandan da ekipmanlarınızı bu şekilde yönetebilirsiniz. Oyunda ekipmanlarınızı kullanırken karakterinizi dilediğiniz gibi kişiselleştirebiliyor ve burada karakterinizin görüntüsünün değiştiğini görebiliyorsunuz.
 
 
 
Defalarca belirttiğim gibi oyun hem heyecanlı bir aksiyon sistemine hem de arka planda bir hikayeye sahip. Elbette bu hikaye hem orta sahneler hem de karakterler arasındaki diyaloglar aracılığıyla bize aktarılıyor ve buradan hikaye hakkında bilgi alabiliyoruz. Aynı şekilde oyunda düşmanlara karşı hızlı bir şekilde ilerleyebiliyoruz ve düşmanların üzerine atlayarak toplu hasar verebiliyoruz. Bu nedenle oyunda kullanabileceğiniz çeşitli silahlar mevcut olup hem yakın hem de uzak menzilli silahlarla oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Bu silahların kullanımı tamamen size kalmıştır.
 
Oyunda farklı bölgelere aynı şekilde ilerleyerek bu bölgeleri savunabiliyoruz. Bazı noktalarda aslında kendimizi kule savunma mekaniklerinin içerisinde bulabiliyoruz ve oyunda bu türlerle bir arada karşılaşabiliyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz birçok silah kütüphanesi mevcut. Bununla ilerlemeye başlayabiliriz. Büyük ve küçük düşmanların yanı sıra işveren savaşlarıyla da karşılaşıyoruz. Bu işveren savaşlarıyla birlikte güçlü bir yapıyla karşılaşabiliyoruz ve tabii ki işverenin onları yenmek için nasıl saldırdığına da bakıyoruz. Dolayısıyla oyunda bu tarz bir yapıya bürünüyor ve bize böyle bir deneyim aktarılmak isteniyor.
 
oyun fragmanı
 
 

meramajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort